Starity

Kiderült, milyen nemű babát hord a szíve alatt Mila Kunis

2016. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ukrán származású színésznő rövidesen életet ad második gyermekének.

hirdetés

Mila Kunis sajtóképvielője június közepén hozta nyilvánosságra, hogy a színésznő férjével, Ashton Kutcherrel közös második gyermekét hordja a szíve alatt. Mila mindig is igyekezett óvni magánéletét, így nem sokat lehetett tudni várandósságáról, ám közeli barátai a napokban elárulták: kisfiút hord a szíve alatt, akinek néhány héten belül életet ad majd.

Kisfiút várnak. Nem is lehetnének boldogabbak! Mielőtt megtudták volna a baba nemét, azt mondták a családnak, hogy egy újabb kislánynak is nagyon örülnének, de mélyen legbelül fiúban reménykedtek

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő barát, majd így folytatta:

Mila és Ashton folyton azt mondják mindenkinek, hogy milyen izgatottak. Ashton mindig is szeretett volna egy kisfiút, hiszen ő maga is olyan mint egy gyerek. Szereti az autókat és a kütyüket. Csodálja Wyattot [Mila és Ashton kislánya – a szerk.], imád vele lenni, de már nagyon vágyik egy apa-fia kötelékre is. Miután megérkezik a bébi, Ashton máris meg szeretne próbálkozni még eggyel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek