Starity

Megjelent Niall Horan első önálló dala!

2016. szeptember 29. 19:07   |   Szerző: DrectionFanGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Épp, hogy megkaptuk a hírt, hogy jövő héten debütál szólistaként az ír énekes, már is érkezett az első dal és a kisfilm hozzá.

hirdetés

Niall Horan / Facebook

2016 szeptember 29-én minden Directionernek teljesült az álma: Niall Horan első önálló dala megjelent. A mi időzónánk szerint a dal 17.00-kor adták le a Q102 nevű rádióban, ami sajnos nem támogatott az országunkban.

Viszont már Spotify-on is megtaláljátok, és a YouTube-ra is felkerült, Niall csatornájára, és sok más helyen is találkozhattok még a dallal.

Facebookon sem tétlenkedett Niall, ugyanis, máris 3 bejegyzés szól a daláról, a profil-, és borítóképe is megváltozott, de nem volt rest Twitteren, és Instagramon is megmutatni tehetségét. 

A dal maga nem pörgős, hanem inkább lassabb. A klipben pedig nem csinál semmi különlegeset, csak áll, gitározik, és énekel: mindez fekete-fehérben láthatjuk, ráadásul ez egy élő felvétel.

A dalt Niall Horan írta egymaga, amit egy ír lány inspirált a kisvárosából, ahol felnőtt.

Nektek hogy tetszik a dal?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

dal Niall Horan niall
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek