Starity

Megvan a magyar sport új álompárja

2016. szeptember 30. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra rátalált a magyar futball sztárjára a szerelem, a gyönyörű volt szépségkirálynő lett a választottja! Egyet megállapíthatunk, hogy jól festenek egymás mellett!

hirdetés
Megvan a magyar sport új álompárja
Fotó: MTI

A magyar válogatott kitűnő focistája, Juhász Roland hódította meg a Sport TV műsorvezetőjének szívét, aki korábban szépségkirálynő is volt. Nemrég fordult komolyabbra a kapcsolatuk, előtte csak barátok voltak.

A Videoton labdarúgója, aki már majdnem százszoros válogatott futballista, Bettával való kapcsolatáról a Budapest Maratonon való közös futásuk alkalmával rántotta le a leplet. Ugyanis egy váltócsapatban futottak, méghozzá jótékony célokért. A most 33 éves labdarúgó és a 28 éves tévés szerelme üde színfolt lesz a magyar sport világában, biztosan boldogok lesznek együtt.

Mindkét fiatalnak van már gyereke, de ők még elég kicsik. Az előző kapcsolatuk nem sikerült olyan jól és most abban reménykednek, hogy a következő partnerük majd jobb választás lesz. A Miss Universe Hungary 2011-es szépségkirálynője, Lipcsei Betta a következőket mondta a Blikknek:

Minden úgy van, ahogy abban a cikkben szerepel

– árulta el csinos műsorvezető, de kitért arra is, hogy a magánéletéről többet nem kíván beszélni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek