Starity

Végre! Zayn Malik újra a régi

2016. szeptember 30. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekes nemrég visszatért régi külsejéhez, ami meglepte, ugyanakkor boldogsággal töltötte el a rajongókat.

hirdetés

Zayn Malik a Complex magazinnak adott márciusi interjújában vallott arról, mi mindent nem tehetett meg a One Direction tagjaként, mely dolgok egyébként igen fontosak lettek volna a számára, így többek között ezek miatt is döntött úgy, hogy búcsút int csapattársainak és önálló karrierbe kezd.

Voltak bizonyos korlátozások annak érdekében, hogy továbbra is tinédzser srácokként nézzünk ki. Például a szakállam. Nem engedték, hogy megtartsam. Amikor idősebb lettem, fellázadtam, hogy azért sem borotválom le. Csak ezért tűntem idősebbnek a többieknél. De nem ez volt az egyetlen dolog, amivel nem értettem egyet. Végül ugyan megtarthattam a szakállam, de amikor előhozakodtam azzal, hogy befestetném a hajam, az is tiltólistára került. Az egész arról szólt számomra, hogy megtagadjam azt, aki vagyok – illetve voltam –, azt, amit a zenében szeretek, és amiért belevágtam az egészbe. Mindig ott volt a levegőben. Olyan dolgok voltak ezek, amiket nem tudtam elfogadni, így lépnem kellett

magyarázta akkoriban Zayn, aki azóta számtalan különböző hajszínt kipróbált és természetesen a szakállát is megtartotta – egészen mostanáig. Nemrég ugyanis úgy döntött, megválik sűrű arcszőrzetétől, régi-új külsejét pedig az Instagramon mutatta meg rajongóinak, akik kitörő örömmel fogadták, hogy végre megborotválkozott. 

 

Zayn Malik (@zayn) által közzétett fénykép,

Érdekesség, hogy szőrzettől való megszabadulás akkor váltott ki legutóbb ekkora megmozdulást, amikor Zayn egykori csapattársa, Harry Styles levágatta és jótékony célra felajánlotta a haját májusban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek