Starity

Charlie Puth nyilvánosan flörtöl Bella Thorne-nal

2016. szeptember 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekes a Twitteren hozta nyilvánosságra, mennyire odavan a 18 éves színésznőért.

hirdetés
Charlie Puth nyilvánosan flörtöl Bella Thorne-nal
Fotó: Sugarscape Illustration

Bella Thorne több mint egy év együttjárás után augusztus végén szakított párjával, Gregg Sulkinnal. Ezt követően közhírré tette, hogy a saját neméhez is vonzódik, majd romantikus kapcsolatba kezdett a Teen Wolf sztárjával, Tyler Posey-val. Kapcsolatuk hírét hivatalosan is megerősítette a közösségi oldalain keresztül, ám a rajongóknak szemet szúrt, hogy ha Tylerrel randevúzik, akkor miért flörtöl Charlie Puth-tal a Twitteren.

Az énekes ugyanis több bejegyzésében is arról biztosította a színésznőt, mennyire tetszik neki, Bella pedig szívesen vette a „magas labdát”, és nyilvánosan válaszolgatott Charlie-nak. Azt nem tudni, hogy a vörös hajú szépség újdonsült párja mit szól a dologhoz, de nem ártana jobban odafigyelnie rá, amennyiben nem akarja, hogy „lenyúlják” tőle.

CP: Ember... Bella Thorne gyönyörű. I BT: Csak nézz magadra, édes beszélő. I CP: Olyan dögös vagy. Ez az átkozott csaj... I BT: Hahahahaha miért ismétled a tweetjeidet? I CP: Csak azt, amit neked is elküldtem. (Fotók: Twitter /screenshot/)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek