Starity

Britney Spears: „A húszas éveim borzalmasak voltak”

2016. szeptember 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pophercegnő az ITV Lorraine című műsorában vendégeskedett a minap, ahol többek között szó esett legújabb korongjáról, a Gloryról, a gyerekeiről és a múltjáról is.

hirdetés

A most 34 éves pophercegnő küzel húsz éve van a köztudatban, jóformán a reflektorfényben nőtt fel, így egész élete a nyilvánosság előtt zajlott. Köztudott, hogy a húszas éveiben érte el a mélypontot, hiszen két zátonyra futott házasságot is kötött, valamint egy idegösszeroppanással is meg kellett birkóznia. Brit azonban e balhés korszakot maga mögött hagyta, ma pedig amellett, hogy felelősségteljes anya hírében áll, a hírnevét is sikerült helyreállítania. 

Jobban szeretem a harmincas éveimet, mint amennyira a húszasokat. A húszas éveim borzalmasak voltak. A tinédzserkorom mókás volt, de a harmincas éveimet jobban szeretem. Klasszak. Mostanra tudom, ki vagyok

– magyarázta a Dan Wootonnak adott interjújában az énekesnő, és azt is bevallotta, hogy már előre fél fiai, a 11 éves Sean Federline és a 10 éves Jaden Federline kamaszkorba lépésétől.

Ez különös egy kicsit. Ideges vagyok, mert tudom, hogy a 12, 13, 14 és a 15 éves kor őrületes lesz, és fel fogom majd hívni az anyukámat, hogy jöjjön át és segítsen. A jelenlegi koruk klassz, még mindig kicsik.

Britney, a fiai és az unokahúga, Maddie

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek