Starity

Niall Horan megerősítette, amire minden One Direction rajongó várt!

2016. szeptember 30. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles után Niall Horan sokkal fényesebb jövőt festett fel a One Direction rajongók számára, s egy interjúja alkalmából egy titkot is kikotyogott az ír énekes.

hirdetés
Niall Horan megerősítette, amire minden One Direction rajongó várt!
Fotó: SugarScape Illustration

Niall Horan élete hirtelen nagyon elfogalt lett: le sem tudja tenni a telefont, annyian érdeklődnek új szólómunkája iránt, amelyhez mind a négy bandatársa gratulált. A SiriusXM Hits 1 is faggadta a szőke énekest, és rákérdeztek a rejtélyes „jövőbeli események” ablakra a One Direction hivatalos honlapján.

Nem tudom, mi történt ott... De igen, bizonyára előre gondolkodnak, hiszen mi most csak szüneten vagyunk, ami alatt csinálhatjuk a saját dolgunkat. Ennyi az egész. Nem tudom mikor egyesülünk újra, de biztosan meg fog történni. Sosem zárnám ki, mert a banda a legjobb dolog az életemben. Az életünk nem lenne ugyanaz nélküle

– mondta.

Egy másik interjúban pedig elkotyogta, hogy biztosan lesz új One Direction turné a jövőben. 

Lesz még jó pár One Direction turné, ez biztos... Igen, igen, 100%, hogy lesz még One Direction show, ez nem kérdés, hanem tény

Tehát a rajongóknak nincs más dolga most, mint várni, és élvezni a srácok saját munkáját, hiszen kedvenc bandájuk így is, úgy is visszatér majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek