Starity

Britney Spears Taylor Swiftet utánozta – hélium belélegzése után!

2016. október 02. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő vicces interjút készített a The Jonathan Ross Show-ban, azonban a bohóckodás mellett sok érdekes területet is érintettek az életével kapcsolatban.

hirdetés

Britney Spearst Jonathan Ross kérte meg, hogy szívjon be egy kis héliumot, majd utánozzon egy sztárt. A pophercegnő választása Taylor Swift Shake It Off dalára esett – azonban az énekléstől azért messze állt a tette.

A jó pofa felvételt itt tudjátok megnézni:

Ezután játszott egy klasszikus „soha, de soha” játékot, amiből kiderült, hogy sosem viselt egy alsóneműt két napig folyamatosan, de adott már tovább ajándékot, amit ő kapott. Azonban sosem szexelne a saját dalaira, viszont már eresztett el egy galambot fellépés közben. Az utóbbit nagyon nehezen ismerte el.

Természetesen komolyabb hangvétele is volt az interjúnak, hiszen Britney megosztott néhány pillanatot az életéből.

A férfiakról:

Sok férfi csak játszik. Stresszelni a visszahíváson, az SMS-ek, nekem ez már sok és hülyeségnek tartom. Nem keresek most férfit magam mellé, boldog vagyok egyedül is. Nem keresek semmit, most minden rendben van körülöttem.

Kínos randiról emlék:

Annyit elérulhatok, hogy körülbelül két randim volt, ami úgy elment. A többi... Szóra sem érdemes. Egyszer volt egy srác, aki úgy nézett ki, mint egy gyík. Tökre megijedtem. Le kellett lépnem.

Vegas-i bulik: 

Tudom, milyen bulik folynak Vegasban. Rengeteg ember már beállva érkezik a bulimra.

Az interjú után a Make Me (Ooh) slágerét is előadta különleges effektekkel a háttérben:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek