Starity

Rhapsody Of Fire: 21 év után távozik Fabio Lione

2016. október 03. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 29-én jelentette be a zenekar, hogy 21 év és tizenegy közös album után távozik a csapat köreiből Fabio Lione énekes.

hirdetés
Rhapsody Of Fire: 21 év után távozik Fabio Lione
Fotó: Facebook / Rhapsody Of Fire

Bombaként robbant a hír, miszerint huszonegy év közös zenélés után Fabio Lione énekes távozik a Rhapsody Of Fire legénységéből. Az énekes döntése teljes mértékben érthető, hiszen négy zenekart aligha tudna fenntartani. 1998-ban alapította meg saját zenekarát, a Vision Divine-t, 2013-ban csatlakozott az Angrához, most pedig egy újabb formációt erősít, az Eernal Idolt, melynek első lemeze hamarosan a boltok polcaira kerül.

Fabio egyébként 1995-ben lett az akkor még Rhapsody néven ismert csapat frontembere, az együttes viszont csak 1997-ben robbant be a metalszíntérre, a Legendary Tales névre keresztelt bemutatkozó albumukkal. Lione összesen 11 Rhapsody-, illetve Rhapsody Of Fire-lemezen énekelt, legutóbbi albumuk  idén januárban került a lemezboltok polcaira, Into The Legend címmel.

A zenekar egy, a Facebookon megosztott posztban elárulta, hogy ez egy nagyon nehéz időszak most számukra, de készen állnak az új kalandokra, és elmondásuk szerint ez egy jó lehetőség arra, hogy minél izgalmasabb zenét tudjanak majd készíteni. Mivel a csapat új korongja az év elején jelent meg, így vélhetően hamarosan az új énekes is bemutatásra fog kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek