Starity

Teljes évados berendelést kapott az idei év egyik legsikeresebb új sorozata

2016. október 04. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai NBC csatorna pár hete indította útjára egyik újonc sorozatát, melynek két rész is elég volt ahhoz, hogy sikeres legyen.

hirdetés
Teljes évados berendelést kapott az idei év egyik legsikeresebb új sorozata
Fotó: NBC

Már egy hónapja tart az őszi szezon, melynek érkezésével kedvenc sorozataink is visszatértek, hogy újabb részekkel kápráztasák el a nézőket. Ide tartozik az Amerikai Horror Story, a Gyilkos elmék, az Agymenők vagy a Scream Queens is. Azonban nem érdemes megfeledkezni az újoncokról sem, amik csak pár hete kezdték meg útjukat. 

Az újdonságok közé sorolható a This Is Us is, melynek egyik főszereplője Mandy Moore. A sorozat 10 millió nézővel nyitott az Egyesült Államokban, ezenkívül rendkívül pozitív kritikai fogadtatásban részesült, mind a kritikusok, mind a rajongók felől. Éppen ezért nem meglepő, hogy ez a műsor lett az „első fecske”, aminek idén bizalmat szavaztak, így a műsort most már 18 részen keresztül élvezhetik a sorozatok szerelmesei.

A történet egyébként több, egyenrangú szerelmes párról szól, akik ugyanazon a napon születtek, életük pedig idővel összefonódik és kiderül, hogy rengeteg közös van bennük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek