Starity

Durva! Rob Kardashian gyerekkori szerelme a nővére volt

2016. október 03. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blac Chyna bizarr vallomást tett az E!-nek adott interjújában, amikor lerántotta a leplet leendő férje korábbi szerelmeinek kilétéről.

hirdetés

Az E! Rob & Chyna címmel indított minisorozatot a hamarosan megérkező legújabb Kardashian-baba szüleiről, melynek középpontjában a kicsi érkezése és a szülők kapcsolata áll. Köztudott, hogy a pár néhány hónappal azután vágott bele a babaprojektbe, hogy összejöttek, így érthető okokból sokan úgy gondolják, elsietett dolog volt a gyerekvállalás a részükről. Hogy bizonyítsák ellenkezőjét, elvállalták a sorozatot, ám sokkal inkább azt az érzést erősítették a nézőkben, hogy nemhogy egy életen át, de még egy hétig sem bírják ki egymás mellett.

Bár Rob és Blac nemrég különköltözött, ennek ellenére is egy párt alkotnak. Az E! természetesen folyamatosan forgat a szerelmesekkel, akik legutóbb egymás gyerekkori szerelmeikről vallottak, megmutatva ezzel, milyen jól ismerik a másikat. Először Rob nyilatkozott arról, hogy menasszonya odáig és vissza volt Ricky Martinért, ezt követően pedig Blac vallott arról, hogy leendő férje Jennifer Lopezért bolondult, de leghíresebb nővérét, Kim Kardashiant is elég „jó bőrnek” tartotta. A vallomást Rob pironkodva megerősítette.

Több mint bizarr: Rob a nővérét idealizálta gyerekkorában

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek