Starity

Fegyvert szorítottak Kim Kardashian fejéhez és elvitték az értékeit

2016. október 03. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kétgyermekes tévésztárra párizsi hotelének fürdőszobájában ütöttek rajta a rablók.

hirdetés
Fegyvert szorítottak Kim Kardashian fejéhez és elvitték az értékeit

Kim Kardashian édesanyjával, Kris Jennerrel, valamint testvéreivel, Kendall Jennerrel és Kourtney Kardashiannal érkezett a fények városába az ott megrendezésre kerülő divathét miatt. A népszerű tévésztár a város egyik legelőkelőbb hotelében szállt meg, ám sajnos még ez és a helyi személyzet sem garantálta a biztonságát, ugyanis öt, maszkot viselő rabló tört rá a fürdőszobában, fegyvert szorítottak a fejéhez és elvitték a körülbelül hárommilliárd forintot érő ékszereit, melyeket kifejezetetten a divathét végett hozott magával.

Az incidensre ma hajnalban került sor, támadói pedig a biztonsági őröket megfenyegetve férkőzhettek közel Kimhez, akire az esetet követően sokkos állapotban találtak rá, ám szerencsére nem esett komoly baja. 

Férje, Kanye West ezidőtájt New Yorkban koncertezett, amikor fellépése közben értesítették, hogy mi történt élete párjával. A rapper rögtön megállította a műsort, majd közölte a tömöggel, hogy sürgős családi vészhelyzet állt elő, így a koncert abbamarad. A felajzott tömeg dühösen fogadta Kanye bejelentését – bár akkor ők még nem tudták, mi történt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek