Starity

Bemutatkozott a közönségnek Elmo Magalona

2016. október 05. 07:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber, Shawn Mendes, Austin Mahone – csak néhány név azok közül, akik cuki fiúkként lettek tinilányok legnagyobb álmai. Most betör a zeneiparba Elmo Magalona is, aki végre saját videoklippel jelentkezett.

hirdetés

Aranyos arc, kedves hang és közvetlen személyiség – ez jellemzi a Fülöp-szigetek közkedvelt sztárját. Elmo Magalona színészként már bebizonyította tehetségét, hiszen 2009 óta folyamatosan forgat, ugyanakkor bár sokan nem tudják róla, de gyerekkorában kezdett énekelni is. Hazánkban nem sokan ismerik a 22 éves sztár nevét, hiszen egy filmjét, vagy sorozatát sem vetítették nálunk, de érdemes megemlíteni, hogy az idén adásba került Born for You című sikersorozat főszereplőjeként tett szert igazán nagy népszerűségre, amelynek köszönhetően zenészként is kezdték megismerni, hiszen egy énekest formált meg a szériában az egyébként szintén mindkét szakmában népszerű Janella Salvador oldalán.

Apja, Francis Magalona szintén énekes, így senkit sem lepett meg, hogy a zene hozzá is közel áll és bele is kezdett szólókarrierjébe. Augusztus 29-én megjelentette Kay Dali című bemutatkozó kislemezét, a dalhoz azonban csak egy hónappal később jelent meg a hivatalos videoklip. Bár bemutatkozó szólóalbumának megjelenési időpontját még nem tudni, annyi biztos, hogy már rengeteg fiatal lány várja a Fülöp-szigeteken, hogy kezükben tarthassák a korongot.

Nagyon szeretném megköszönni a Universal Recordsnak azt, hogy náluk vehetem fel az albumot és azt, hogy bele is szólhatok a dolgokba. Nagyon izgatott vagyok a bemutatkozó albummal kapcsolatban és boldog vagyok, hogy már majdnem teljesen kész

– nyilatkozta nemrégiben az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek