Starity

Újabb részletek derültek ki Kim Kardashian kirablásáról

2016. október 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves kétgyermekes valóságshow-sztár a TMZ-nek vallott az őt ért megpróbáltatásokról.

hirdetés
Újabb részletek derültek ki Kim Kardashian kirablásáról
Fotó: Esquire Magazine

Tegnap számoltunk be arról, hogy a párizsi divathétre érkezett Kim Kardashianra a hotelszobájában támadt rá öt maszkot viselő rabló, akik fegyvert szorítottak a tévésztár fejéhez, majd felmarkolva annak értékeit továbbálltak. Kimre sokkos állapotban találtak rá az esetet követően, és még mindig alig tudja elhinni, hogy mindez vele történt. 

Saját bevallása szerint az ágyából rángatták ki, amíg az igazak álmát aludta, majd durván a fürdőszobába taszigálták, fegyvert fogtak rá és franciául követelték tőle az értékeit. Kim egyedül a ring, azaz gyűrű szót értette meg beszédükből, így egyéb értékei mellett azt a 20 karátos gyémántgyűrűt is kénytelen volt rablóinak adni, amit férjétől, Kanye Westtől kapott. Kim vallomásában szót ejtett arról is, hogy a legjobban a testi fenyítéstől tartott és egyenesen rettegett attól, hogy támadói megerőszakolják – ám szerencsére nem így történt.

Férje egyébként éppen New Yorkban koncertezett, amikor sor került az ominózus eseményre, és amint tudomást szerzett arról, hogy mi történt vele, rögtön lemondta a konceretet, hogy Kim mellett lehessen. Szerencsére közös gyerekeik, North és Saint a történtekkor New Yorkban tartózkodott, így ők nem voltak érintettek a traumatikus élményben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek