Starity

Új DVD-vel készül Tarja

2016. október 05. 02:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012-ben debütált Tarja első önálló DVD-je, ma pedig bejelentette: hamarosan a második anyag is rögzítésre kerül.

hirdetés

2012-ben került az üzletek polcaira a Nightwish egykori pacsirtájának első önálló DVD-je, amelyet Argentínába, Rosárióban forgatott le. A kiadvány az Act I elnevezést kapta, melynek folytatását idén fogja leforgatni a finn énekesnő. Tarja új lemeze egyébként idén augusztusban hódította meg a világot, ugyanis a The Shadow Self valóban egy súlyosabb és egyben merészebb album lett, mint amit már megszokhattunk tőle. Mindezeken túl júniusban jelent meg a The Brightest Void - The Prequel nevezetű korongja, amely mindössze egy felvezetőként szolgált az augusztusi lemezzel szemben.

A finn szépség jelenleg is újdonságait népszerűsíti világszerte, hogy minél több rajongóhoz eljuthasson, és mindenki élőben csodálhatja meg a legújabb szerzeményeket. Mint ismeretes Tarja sosem vesztegeti idejét, így számos meglepetéssel szolgál rajongóinak. A mai napon bejelentette, hogy hamarosan leforgatja második DVD-jét, amely a már fent említett Act I folytatása lesz. Az énekesnő nem fukarkodott elárulni néhány részletet, így megtudhattuk, hogy az Act II névre keresztelt DVD ezúttal Olaszországban kerül rögzítésre, azon belül pedig Firenzében és Milánóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek