Starity

Berendelték az Amerikai Horror Story folytatását

2016. október 04. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha te is szereted a népszerű horror sorozatot, akkor jó hírünk van, ugyanis az FX berendelte az Amerikai Horror Story hetedik évadát!

hirdetés
Berendelték az Amerikai Horror Story folytatását
Fotó: FX

Még csak három hete kezdődött el az AHS legújabb, szám szerint hatodik évada, azonban a műsort képernyőre tűző csatorna nem várt sokáig és megújította a sorozatot egy hetedik évadra is.

Ryan, Brad és a figyelemre méltó írói csapatuk kiváló munkát végzett azzal, hogy megtartották az Amerikai Horror Storyt egy végtelenül kigondolt, sokkoló és szórakoztató [sorozatként] és nagyra becsüljük, hogy tovább haladhatunk velük egy hetedik évadra

– nyilatkozta az FX nagyfőnöke, John Landgraf.

Ryan azonban nem szeretne még véget vetni a sorozatnak, ugyanis jelenleg is dolgozik egy esetleges nyolcadik évadon, mely még a kezdeti státusznál tart.

Dolgoztam egy íróval egy olyan évadon, amiről csak ő és én tudunk. Ez olyan, mint egy két éves projekt, amin továbbra is dolgozni fogunk titokban és senkinek se mondjuk el. Nem tudom mikor lesz [bemutatva], de ez egy kísérletezés. Másféle módon csináljuk. Egy személy írja az összes részt

– mondta a sorozat készítője.

Az elmúlt években egyébként jártunk már gyilkos házban, elmegyógyintézetben, hotelben, cirkuszban, valamint beleleshettünk a boszorkányok életébe is. 

Te mit gondolsz? Milyen témában kéne indítani új évadot? 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek