Starity

Nyilvánosságra hozták, mennyit keresnek a Szívek szállodája sztárjai

2016. október 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 25-én, mindössze négy epizód erejéig tér vissza a képernyőre a népszerű drámasorozat.

hirdetés

Lauren Graham és Alexis Bledel közel tíz évvel a sorozat lezárulása után ismét Lorelai és Rory bőrébe bújtak, hogy a nézők elé tárják, mi történt kedvenc karaktereinkkel az elmúlt években. A sorozat folytatását hatalmas várakozás előzi meg, így nem csoda, ha a rajongók minden apró részletre kíváncsiak a folytatással kapcsolatban.

A Variety a napokban lerántotta a leplet arról, hogy a két főszereplőt életre keltő színésznő mennyi gázsit kap a négy epizódért, és legnagyobb meglepetésünkre magasan lekörözik a legnépszerűbb sorozatokban játszó kollégáikat.

Lauren és Alexis ugyanis 750 ezer dollárt (~ 200 millió forint) visz haza epizódonként – azaz hárommilló dollárt (~ 800 millió forint) a négy részért –, ezzel szemben Mark Harmon 525 ezerért (~ 140 millió forint) vállalja az NCIS főszerepét, Kevin Spacey és a Trónok harca sztárjai pedig 500 ezret (~ 135 millió forint) vihetnek haza epizódonként.

Közel tíz év után tér vissza az anya-lánya páros a képernyőre

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek