Starity

Harry Potter visszatér a mozikba

2016. október 05. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Semmi sem új a nap alatt – gondolhatjuk és igaz is. Ezúttal azzal kedveskedik a Harry Potter-sorozat rajongóinak a Warner Bros., hogy IMAX minőségben hozza el kedvenc varázslótanoncunk történetét.

hirdetés

Nemrég járta be a világsajtót a hír, miszerint október közepén ha csak rövid időre is, de Harry Potter visszatér a mozikba, hogy ismét elvarázsoljon kicsiket és nagyokat egyaránt. J. K. Rowling világszerte népszerű regénysorozata nyomán 2001 és 2011 között összesen nyolc film készült, ezek mindegyikét pedig IMAX-esítik, így még izgalmasabb és látványosabb kalandban lesz részük a mozirajongóknak.

A történet Amerika- és Európa-szerte is újra a mozikba kerül, de egyelőre még nem ismertették azon mozik listáját, ahol újra jegyet válthatunk a 2000-es évek legnépszerűbb szériájára, így könnyűszerrel meglehet, hogy hazánkban is újra levetítik a filmeket. Ennek oka egyébként a rövidesen bemutatásra kerülő Legendás állatok és megfigyelésük című filmben keresendő, ugyanis a Warner Bros. így kívánja némi nosztalgiára ösztönözni és újra a mozikba csábítani a rajongókat.

Fotó: Warner Bros.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek