Starity

Ötödik gyermekével várandós Tori Spelling

2016. október 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan nem tervezték a terhességet, ám a Beverly Hills 90210 sztárjával így is madarat lehetne fogatni.

hirdetés

A People hozta le elsőként a hírt, miszerint Tori Spelling ismét áldott állapotban van. A magazinnak adott interjújában a színésznő elárulta, hogy férjével, Dean McDermott-tal nem terveztek több gyereket, de nagyon örülnek, hogy az élet végül felülírta terveiket.

Már úton van a kis jövevény I Fotó: People / Ari Michelson

Abszolút meglepetés volt, de mivel mindig is nagy családot terveztünk, így nagyon izgatott vagyok

– nyilatkozta Tori, majd hozzátette, hogy férje kissé aggódva fogadta a hírt, hiszen ez lett volna az első olyan év, hogy minden gyerekük iskolába / óvodába jár, de végül ő sem bánja, hogy az egészet újra kell kezdeniük.

A pár egyébként a közelmúltban ünnepelte tizedik házassági évfordulóját és eddig négy közös gyerekük van: Liam 9, Stella 8, Hattie 5, Finn pedig 4 éves; Deannek pedig korábbi kapcsolatából van egy 18 éves fia, Jack. Tori szerint amúgy az újabb gyermekáldás jókor is jön, hiszen korábban komoly problémáik voltak férjével annak hűtlenségéből kifolyólag, de mostanra szerencsére túllendültek a dolgon és új esélyt adtak a kapcsolatnak. 

Legkisebb gyerekük négyéves, a legnagyobb kilenc I Fotó: People / Ari Michelson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek