Starity

Rajongója sértette vérig Niall Horant

2016. október 05. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongója sértette meg az ír énekest élő adásban az új kislemezével kapcsolatban.

hirdetés

Egyértelműen Niall Horan sok ember álmát valóra váltotta a This Townnal: akusztikus, édes, őszinte, tehát tulajdonképpen minden, amit vártunk a szólóanyagától. A rajongói bázis 99.99%-a imádja, mégis kellemetlen helyzetbe sodorta őt egy lány, ráadásul élő adásban.

KIIS1065 kínált olyan lehetőséget a rajongóknak, hogy feltehették a kérdésüket kedvenc fiúbanda tagjuknak. Az egyik lány lazán kezelte a helyzetet, hogy Niallerrel beszél, s mikor megkérdezték, miért, annyit mondott, emberek között van, nyugodtnak kell maradnia. Mikor a riporterek megpróbálták szóra bírni, hogy örüljön kicsit Niallnek, azt mondta:

Bocsi, Kanadában élek, senkit nem érdekel már

– célozva a This Town-ra.

A vonalat ezután megszakították, mondván, ne érezze rosszul magát korán reggel az énekes. A lány még annyit mondott, nem tehet arról, hogy az emberek bénák.

Nos, kínos.

Niall ennek ellenére jól teljesít a kislemezével, hiszen rögtön az első napon 50 országban került első helyre, és a Billboard Social Media chartján is a dobogó tetején debütált.

A kellemetlen pillanatot meg tudjátok hallgatni 1.01.00-nál:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek