Starity

Újra összeáll a S.E.S.

2016. október 06. 07:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Huszadik évfordulójuk alkalmából nem csak hogy ismét egyesül a trió, hanem a jövő évben új zenére is számíthatnak a rajongók!

hirdetés
Újra összeáll a S.E.S.
Fotó: Harper's Bazaar magazin

A S.E.S. még 1997-ben debütált az SM Entertainment első lánycsapatként, s a '90-es évek végén hatalmas népszerűségnek örvendtek Dél-Koreában – az egyik legsikeresebb lánycsapat volt. A sikerek és a népszerűség ellenére megtörtént a bejelentés, miszerint a formáció 2002 végén feloszlik a szerződés lejártát követően. Később kiderült, hogy a tagok még valamikor 2000 év végén ígérték meg egymásnak, hogy pár év múlva feloszlanak, mindegy mi lesz. Utolsó koreai stúdióalbumuk (Friend) 2002 novemberében került a poltok polcaira. 

Ezt követően Bada, Shoo és Eugene külön utakon folytatták, és egyéni tevékenységükre koncentráltak: Bada 2003 óta akítv szólóénekesnő; Shoo volt az egyetlen, aki az SM Entertainmenttel megújítatta szerződését, de inkább a színészetre fókuszált, egy lány ikerpár és egy kisfiú boldog anyukája; Eugene két szólóalbumot jelentetett meg a felbomlást követően, de végül ő is inkább a színészet felé vette az irányt, valamint 2015 áprilisában ő is anyává vált.

A feloszlást követően a tagok támogatták egymást, folyamatosan tartották a kapcsolatot és a mai napig nagyon jó barátságot ápolnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az elmúlt évek alatt mindig találtak valami okot, hogy a rajongók újra együtt láthassák őket: 2007-ben összeálltak, hogy megünnepeljék 10. évfordulójukat, amit 2012-ben, a 15. évfordulón megismételtek, különböző események, illetve fotózások, valamint egyszer-egyszer a televízióban is feltűntek csapatként. Ahogy feljebb is olvasható: külön utakon folytatták, de igazából sosem szakadtak el egymástól teljesen.

Október negyedikén Bada Instagram-oldalán keresztül jelentette be a jó hírt, miszerint a 20. évfordulójuk alkalmából ismét összeállnak és a 2017-es évben visszatérésre számíthatnak a rajongók!

Szeretnénk, hogy a 20. évfordulónk nagyon emlékezet legyen! Sziasztok a S.E.S. tagjai Bada, Eugene és Shoo vagyunk! Valóban sok idő telt el, hogy így köszöntöttünk titeket. Ismét együtt vagyunk. Jövőre lesz a S.E.S. 20. évfordulója! Ez alkalomból különleges időt szeretnénk együtt tölteni a rajongóinkkal. Őszintén szólva, mikor először beszéltünk erről a töbiekkel, nagyon izgatottak lettünk, de a rajongók pozitív reakcióját látván még szorgalmasabban fogunk készülni. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki támogat minket. Lee Soo Mannak köszönhetően még jobban érezzük magunkat, aki azt mondta, hogy örömmel segít nekünk, miután meghallgatta az ötleteinket. Az előkészületek egyelőre kezdeti stádiumban vannak, de később tájékozatni fogjuk rajongóikat a további jó hírekről. Kérlek várjatok még egy kicsit. Köszönjük, hogy mindig támogattok minket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek