Starity

Ebbe az impozáns házba költözött Angelina Jolie

2016. október 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután beadta a válókeresetet férje ellen, a színésznő képtelen volt továbbra is egy fedél alatt élni az exével, így elköltözött otthonról.

hirdetés

Angelina Jolie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kérte Brad Pitthez fűződő, két éve kötött házassága felbontását szeptember közepén. A színésznő ezt követően elköltözött otthonról és gyerekeiket is kiemelte a családi fészekből, akik azóta sem találkoztak apjukkal.

Angie természetesen nem ment túl messzire, ugyanis továbbra is Los Angeles közelében van a székhelye, otthonául pedig egy impozáns, malibui ingatlan szolgál. A hat háló- és nyolc fürdőszobás házért 6.9 millió dollárt (~ 1.8 milliárd forint) perkált ki a színésznő, érdekessége pedig többek között abban rejlik, hogy korábban Charlie Sheen exe, Denise Richards tulajdonában állt.

A birtokon egyébként két hatalmas úszómedence is található, a házban pedig egy grandiózus nappalival egybenyitott konyha kapott helyet, nem is beszélve a szolidan elegáns lakosztályokról, melyek mindegyike idilli kilátást nyújt az előttük elterülő tájra.

Fotó: Zillow
Fotó: Berkshire Hathaway HomeService
Fotó: Berkshire Hathaway HomeService
Fotó: Zillow
Fotó: Zillow
Fotó: Zillow

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek