Starity

A legdögösebb szupermodellek vendégszerepelnek a DNCE új videoklipjében

2016. október 06. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 4-én tette közzé legújabb kisfilmjét a Joe Jonas vezette DNCE, melyet a Body Moveshoz forgattak.

hirdetés

Megállíthatatlanul nyomul előre új zenekarával Joe Jonas. A funky popot játszó négytagú formáció november 18-án dobja piacra első, saját magáról elnevezett nagylemezét, melyen a már megismert Cake by the Ocean és a Toothbrush is helyet kap a most bemutatott Body Moves mellett. Ez utóbbi kisfilmje az eddigi alkotásoktól eltérőre sikeredett, a képkockákon pedig olyan ismert szépségek tűnnek fel, mint Josephine SkriverTaylor Hill és Jasmine Tookes.

A fent említett lemezen összesen tizennégy szerzeményt sorakoztat fel a csapat, melyek között egy Kent Jonesszel közös nótát (Blown) is találunk. A DNCE tagjai egyébként 2015-ben mutatkoztak be a közönségnek, munkájuk pedig pozitív visszhangra talált – ezt bizonyítja az is, hogy az idei MTV Video Music Awardson ők vihették haza az év legjobb új előadójának járó kitüntetését, a Teen Choice-on pedig a Party Song című slágerükért díjazták őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek