Starity

Meglepetésdalokkal készül a Neoton Família a Csabai Kolbászfesztiválra

2016. október 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október végén minden bizonnyal ellepik az érdeklődők Békéscsaba városát, hiszen ahogy mindig, idén is megrendezésre kerül a nagy népszerűségnek örvendő kolbászfesztivál.

hirdetés
Meglepetésdalokkal készül a Neoton Família a Csabai Kolbászfesztiválra

A rendezvény idén október 28-a és 31-e között várja az önfeledt kikacsolódára vágyókat – erre pedig minden bizonnyal remek alkalom is nyílik, hiszen előreláthatóan az időjárás is kedvez majd a szabadtéri programoknak, melyekben idén sem lesz hiány. A fesztiválon ugyanis több száz csapat méri össze tudását a különböző kolbászkészítő versenyeken, de remek hangulatú koncerteknek is szem- és fültanúi lehetünk majd, a kézműves foglalkozásokon pedig a kicsik is kibontakoztathatják a tehetségüket.

A fesztivál egyik legnagyobb húzóneve minden kétséget kizáróan a Neoton Família Szatárjai zenekar, melynek frontasszonya, Csepregi Éva elárulta, különleges műsorral készülnek a vendégek számára, és több olyan szerzeményük is felcsendül majd, amiket régóta vagy egyáltalán nem adtak még elő itt.

Szerencsére tobzódunk a slágerekben, széles a repertoár. Természetesen vannak dalok, amelyek nem hiányozhatnak egy Neoton Sztárjai-koncertről sem. Igyekszünk azonban olyan slágerekkel is meglepni a közönséget, amiket az adott helyen még nem játszottunk. Három ilyen dalt már kiválasztottunk Békéscsabára, de azért meglepetés a meglepetés, hogy előre ne áruljuk el

– nyilatkozta sejtelmesen az énekesnő, akit nemcsak a szórakozni vágyó tömeg, hanem a kolbászok is vonzanak.

Sokfelé megfordultam a világban, de a mi kolbászunk verhetetlen, már nagyon várom, hogy Csabán is kóstolhassak a zenekar tagjaival együtt. Jó érzés visszatérni oda, ahol az embert, a slágereit kedvelik, és így vagyunk ezzel mi is a Neotonban. Békéscsaba közel áll a szívünkhöz

– tette hozzá Éva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek