Starity

Zimány Linda férjhez menne

2016. október 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csinos modell nemrég az Ékszerpalota rendezvényének háziasszonyaként egy mesés gyémántgyűrűt húzhatott az ujjára, és bevallotta, örülne, ha párja végre feltenné neki a nagy kérdést.

hirdetés
Zimány Linda férjhez menne

Zimány Linda tavaly tavasszal került közelebbi kapcsolatba Kedves Ferenc üzletemberrel, és bár akkoriban sokan bírálták a modellt, mostanra bebizonyosodott, hogy szerelmük kiállta az idők próbáját – több mint egy éve vannak együtt. Ezzel persze az is szóba került, hogy már lassan megérik a pillanat az eljegyzésre, ugyanakkor nem szeretnék elsietni a dolgokat.

Harmincévesen azért már én is vágyom rá, hogy eljegyezzenek. Ferivel nyilván foglalkozunk is a jövővel. Hazugság lenne, ha azt mondanám, hogy nálunk ez nem téma, szóval beszéltünk már róla, de konkrétumokról még nem. Szerintem mindketten érezzük majd, ha ennek teljesen eljön az ideje. Nem szeretem elsietni az ilyen döntéseket, hiszen májusban voltunk egyévesek, vagyis még elég friss a kapcsolatunk. Viszont az is igaz, hogy harminc fölött nem járogat csak úgy egymással két ember, szalad az idő

– nyilatkozta a Borsnak a szőke szépség, aki saját bevallása szerint tíz év múlva már édesanya és praktizáló ügyvéd szeretne lenni.

Kapcsolatuk több mint egy éve tart

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek