Starity

Britney Spears elárulta, kiért dobogott a szíve tinédzserkorában

2016. október 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves pophercegnő nemrég az ausztrál Today Show-ban vendégeskedett, ahol elárulta, teljesen odavolt az egyik legnépszerűbb színészért, aki történetesen évek óta először most újra szingli.

hirdetés
Britney Spears elárulta, kiért dobogott a szíve tinédzserkorában

Britney Spears saját bevallása szerint valósággal rajong a fiatalabb férfiakért – a közelmúltban beismerte, hogy Justin Biebert is szívesen bevállalná –, és bár élvezi, hogy szingli, tinédzserkori szerelmének vélhetően nem tudna ellenállni.

Az első híres szerelmem Brad Pitt volt, aki most épp szingli

– magyarázta sejtelmesen a szőkeség, aki korábban sem csinált titkot abból, mennyire odavan a színészért. 2005-ben például Kevin Federline-nal közös valóságshow-jában értesült arról, hogy Pitt véget vetett Jennifer Anistonhoz fűződő házasságának, ő pedig már akkor kész lett volna megvigasztalni a színészt.

Megtudtuk, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt szakítottak. Van egy olyan érzésem, hogy Brad rólam ábrándozik… csak viccelek. Valószínűleg rám sem hederít. Mindegy is, álmodozni azért lehet

– vallotta akkor Britney.

Brad Angelina Jolie-hoz fűződő kapcsolata egyébként szeptemberben ért véget – a színésznő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet és közös gyerekeikkel együtt továbbállt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek