Starity

Festett körmökkel jelent meg az Another Man partiján Harry Styles

2016. október 07. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes első hivatalos megjelenése is elérkezett a szünet és hajvágása óta: az Another Man partiján tette tiszteletét, stílusosan.

hirdetés

A szemfüles rajongók már a fotósorozatnál is kiszúrhatták, hogy néhány képen Styles körme ki volt festve, ráadásul nem is akármivel: a Gucci burgundi árnyalatát választották kezeire. Így talán nem is olyan meglepő, hogy az énekes éjfekete körmökkel érkezett a bulira, amit tiszteletére csaptak London szívében.

Harry a Saint Laurent legújabb kollekcióját öltötte magára, tökéletesen fésült hajával, ahogyan nővére, Gemma Styles is egy 915 fontos ruhában kísérte el testvérét, akiről nem egy titkot felfedett írásában.

Harry a Polished Man kampányban vesz részt, ami férfiakat buzdít arra, hogy fessék ki a körmüket, ezáltal felhívva a figyelmet a bántalmazott gyerekekre. Minden 5. gyermeket zaklatnak szexuálisan csak a UK-ben 18 éves koruk előtt.

A partit egyébként az Another Man őszi számának ünneplésére csapta a két alapító, hiszen rekordsebességgel fogyott el mind online, mind a brit üzletekben.

Az eseményen egyébként Styles összes jó barátja részt vett: ott volt Lou Teasdale, a managere, Jeff, ex barátnője, Kara Rose Marshall, s Mary Charteris csak pár név a sokból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek