Starity

PLL: CeCe is visszatér a folytatásban?

2016. október 07. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars újbóli képernyőre kerüléséig még hosszú hónapokat kell várnunk, ám minden jel arra utal, hogy a várakozásunk egy izgalmakban bővelkedő fináléban fizetődik ki.

hirdetés
PLL: CeCe is visszatér a folytatásban?
Fotó: Freeform

Augusztus végén került sugárzásra a sorozat hetedik évadának évadfelezője, a folytatás pedig csak jövő tavasszal kerül képernyőre. A várakozásból fakadó izgalmat fokozandó a stábtagok időről időre megosztanak néhány kulisszatitkot a fennmaradó részekkel kapcsolatban – így tett most a CeCe-t életre keltő Vanessa Ray is.

A 35 éves szőkeség karakterét valószínűleg senkinek nem kell már bemutatni, hiszen ha tudtunkon kívül is, de mindig ott volt a „hadszíntéren”, hogy megfűszerezze a hazugok életét. A hatodik évadban azonban elhalálozott, így értelemszerűnek tűnt, hogy nem látjuk többé Rosewoodban. Az őt életre keltő színésznő azonban egészen másképp nyilatkozott az Us Weeklynek.

Felzárkóztam a sorozattal és talán hamarosan viszontláthattok

– nyilatkozta sejtelmesen a színésznő, majd azt is elárulta, kire gyanakszik, ki lehet az újonnan felbukkant „rosszfiú” a városban.

Azt hiszem, Aria az. Úgy vélem, a kezdetektől fogva neki volt a legtöbb vesztenivalója. Ő sérült a legkomolyabban azáltal, amin „A” miatt keresztül kellett menniük, és talán azért tért vissza, hogy bosszút álljon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek