Starity

Ezért ilyen gyönyörű Victoria Beckham bőre

2016. október 08. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria Beckhamet sokan a Spice Girls nevű lánybanda tagjaként ismerik. A csapat felbomlása után Victoria ruhatervezésbe kezdett, így ma ő az egyik legsikeresebb designer a hírességek körében. A gyönyörű divattervező most elárulta rajongóinak szépségtitkát.

hirdetés

Kétségtelen, hogy Victoria  Beckham nem csak a divathoz ért, azt is tudja, hogyan tartsa formában magát. Nemrégiben elleshettük sminkelési trükkjeit, most pedig elárulta, hogyan ápolja a bőrét. Victoria elmondása szerint a lazacnak köszönheti a szépségét, amely minden egyes nap helyet kap az éttrendjében.

Korábban problémás bőröm volt, aztán a bőrgyógyászom azt tanácsolta, hogy fogyasszak lazacot minden egyes nap. Erre rögtön megkérdeztem, hogy Komolyan? Minden nap?, ő pedig úgy felelt, hogy Igen. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, iktasd be minden nap az étrendedbe

– elevenítette fel a beszélgetést Victoria a The Edit magazinnak adott interjújában és azóta is követi e tanácsot. A beszélgetés során egyébként szót ejtett korábbi stílusáról és divatbakijairól is, melyekről így nyilatkozott:

Számtalan divatbakit elkövettem a múltban, de nem tekintek hibákként rájuk. Ünneplem őket. Esetenként nevetek rajtuk, de nem szégyellem őket.

Szó esett továbbá imádott férjéről, David Beckhamről is, akit a mai napig imád és csodál és akinek nagyon sok mindent köszönhet.

Semmit nem értem volna el David nélkül. Ő egy nagyon támogató férj, olyasvalaki, aki inspirál engem. A munkaetikája hihetetlen, emellett pedig csodálatos férj és elkötelezett édesapa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek