Starity

Ismét együtt lógott Adam Lambert és Sam Smith

2016. október 07. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon több is van köztük, mint barátság? A rajongók imádják együtt Adam Lambertöt és Sam Smith-t.

hirdetés

Adam Lambert jelenleg Londonban tartózkodik, mint publicistájától megtudtuk, új lemezét rögzíti a brit fővárosban. Lambert jelenleg a dalírás-felvevés fázisban van, avagy negyedik nagylemeze még nagyon a korai stádiumban áll – ebből következik, hogy leghamarabb 2017 közepén hallhatunk róla bármit is.

Természetesen a rajongók azért nem maradtak zene nélkül, hiszen nem is olyan rég jelent meg a Broken felvétele a Tritonal duóval.

Azonban úgy tűnik, a munka mellett barátságai ápolására is jut ideje, hiszen ismét időt tölt Sam Smith-szel, ami mindkét fandomnak nagyon tetszik. Felmerül a kérdés, hogy vajon több is van-e köztük, mint barátság. Ám akárhogy is, két ilyen tehetséges énekestől jó lenne közös dalt hallani.

Korábban már pletykáltak arról, hogy összejöttek, azonban Lambert tagadta, mondván, csak jó barátok. Azonban Sam ismerősei szerint teljesen bele van habarodva Adambe, így nem lenne meglepő, ha mégis megpróbálnának kapcsolatot létesíteni.

Lambert és Smith közösen látogatott meg egy klubot Londonban, ami a Heaven elnevezést kapta stílusosan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek