Starity

Floor Jansen: „Nem lépek ki a Nightwish-ből"

2016. október 08. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben röppent fel a pletyka, miszerint Floor Jansen elhagyja a Nightwish-t.

hirdetés
Floor Jansen: „Nem lépek ki a Nightwish-ből"
Fotó: Ville Akseli Juurikkala

Néhány hete sokkolta rajongóit Floor Jansen, ugyanis bejelentette, hogy feloszlik előző zenekara, a ReVamp. Az együttes 2014-óta szünetel, mivel Floor jelenleg is a Nightwish-sel turnézik. Az énekesnő elmondása szerint az együttes 100%-os odafigyelést igényel, valamint nem kelthet hamis reményeket a ReVamp rajongóiban az új lemezt illetően – így a holland csapat hat év és két album után a feloszlás mellett döntött.

Nemrégiben az is kiderült, hogy az egykori After Forever-frontasszony és párja, Hannes Van Dahl első közös gyermeküket várják. Mindezek után már meg is kezdődtek a szóbeszédek arról, miszerint Floor elhagyja a Nightwish-t. A holland dalospacsirta azonban egy interjú során reagált a pletykákra, és kijelentette: szó sincs arról, hogy kilépne a finn zenekarból.

Nem, nem fogok. Túlságosan is imádom ezt, ne aggódjatok. A dolgok nagyon jók, és örökre ezt akarom csinálni.

A Nightwish egyébként még ebben a hónapban két koncertet ad Ázsiában, majd egyéves szünetet tartanak, mivel a pár első csemetéje a jövő év elején fog megérkezni. Mint ismeretes a csapat legkésőbb 2018-ban hallat majd magáról, így Tuomas Holopainen biztosan nem fog unatkozni a szünet alatt, ugyanis gőzerővel dolgozik majd az együttes kilencedik lemezén. Mindezeken túl az interjú során azt is megtudhattuk, hogy továbbra is Kai Hahto marad a Nightwish ütőse, az pedig csak idő kérdése, hogy Jukka visszatér-e vagy sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek