Starity

Ian Somerhalder szerint Damon nem érdemli meg Elenát

2016. október 07. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhalder a TVLine-nal ült le beszélgetni, mely során szóba került a TVD rajongók kedvenc párosa, 'Delena' is.

hirdetés
Ian Somerhalder szerint Damon nem érdemli meg Elenát
Fotó: The CW

Még mindig nagy rejtély övezi azt, hogy Nina Dobrev visszatér-e a Vámpírnaplók nyolcadik évadának végére, így nem csoda, hogy a rajongók nem tudják mit higgyenek. Egyesek szerint Ian és Nina nem szeretne közös csókjelenetet, de szárnyra kapott már olyan pletyka is, hogy Nikki nem nézné jó szemmel a volt szerelmesek romantikáját. 

Ian a napokban a TVLine-nal ült le beszélgetni, ahol azt kérték tőle, hogy mesélje el szerinte milyen lenne a tökéletes befejezés a Delena párosnak, azonban igen meglepő nyilatkozatot tett a sármos színész.

Ian szerint ugyanis se Damon, se Stefan nem érdemelné meg a lányt azok után, amik történtek vele. A TVD sztárja ugyanis úgy véli, hogy már így is sok rossz dolgon ment keresztül a két férfi miatt, ugyanis sok mindenkit elvesztett, akit szeretett, leégett a háza, valamint koporsóban fekszik arra várva, hogy mikor is ébredhet fel az "álom-átkából".

A beszélgetést ezen az oldalon nézhetitek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek