Starity

Ilyen idősek voltak kedvenc sztárjaid, amikor középiskolást alakítottak

2016. október 07. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézd meg, kedvenc sztárod hány évesen bújt középiskolás szerepbe a film kedvéért!

hirdetés

1. Selena Gomez

Selena Gomez megfelelt a korának, ugyanis 15 éves volt, mikor alakítani kezdte Alex Russo karakterét a Waverly Place varázslói sorozatban. 20 évesen fejezte be a forgatást.

2. Mila Kunis

A That 70s Show-ban minden színésznek 18 évesnek kellett lennie, így amikor a producer megkérdezte a Jackie karakterére jelentkező lányt, mennyi idős, azt felelte, 18 leszek a szülinapomon. Mila annyit hagyott ki, melyik évben, hiszen 14 éves volt akkor. A szerepet végül megkapta.

3. Taylor Momsen

Taylor is bébinek számított a Gossip Girlben a maga 14 évével, hiszen mindenki más 20-22 volt körülötte.

4. Corbin Bleu

A High School Musical sztárja majdnem megfelelt a karakterének, hiszen 17 évesen alakította a 16 éves kosárlabda fanatikust.

5. Ariana Grande

Arival ugyanez volt a helyzet a V, mint Viktória című sorozatban, ahol Cat Valentine bőrébe bújt.

6. Brenda Song

London Tipton 15 éves volt a sorozatban, azonban az őt alakító színésznő két évvel idősebb volt. Ki mondta volna meg?

7. Vanessa Hudgens

Vanessával ugyanez volt a helyzet, csak éppen Gabriella Montez 16 éves volt, míg ő 18, ennek ellenére mindenki kedvence lett rövid időn belül.

8. Zac Efron

Zac már kicsit neccesebb volt, hiszen a való életben 20. születésnapját töltötte be hamarosan, míg a filmvásznon a 16 éves Troy Boltont kellett megformálnia.

9. Alexis Bledel

Ilyen baba arccal ki mondta volna meg, hogy Alexis karakterétől 4 évvel idősebb, azaz 15 helyett 19 a Gilmore Girlsben?

10. Anne Hathaway

Anne 19 évesen formálta meg a legendás karakterét a Neveletlen Hercegnőben, aki bár a képernyőn 16 volt. Mi mégsem tudnánk elképzelni nála jobb döntést.

11. Raven Symoné

Raven 18 évesen kezdte el forgatni a Disney második leghosszabban futó sorozatát, ahol egy 14 éves lány szerepébe kellett bújnia.

12. Nina Dobrev

Nina sem kapott könnyebb feladatot a Vámpírnaplókban, hiszen 20 éves volt, mikor a 16 éves Elenát keltette életre hétről-hétre.

13. Dylan O'Brien

Dylan kezet foghatna Ninával, hiszen ugyanez volt vele is a helyzet: 20 évesen bújt egy 16 éves bőrébe a Teen Wolf kedvéért.

14. Ed Westick

Eddel sem volt másképp a Gossip Girlben, aki először sok kritikát kapott hiteltelensége végett, azonban hamar hozzá nőtt a karaktere, nem igaz?

15. Ashley Tisdale

Ashley 21 évesen formálta meg a 16 éves Sharpey Evanst, így lehet ez volt az oka annak, hogy ő volt a forgatásnál mindenki nővére.

16. Chace Crawford

Ki mondaná meg, hogy Chace 22 éves volt, mikor mindenki kedvenc Nate-jét formálta meg a Gossip Girlben? Egészen biztosan kisfiús mosolyában rejlik a bája.

17. Lucy Hale

Lucy ugyanebben a cipőben jár, hiszen 22. életévét töltötte be, mikor a 16 éves Aria bőrébe bújt hétről-hétre a Pretty Little Liars kedvéért. Baba arca nála is előnyt jelentett!

18. Beau Mirchoff  

Beau Mirchoff a Kínos előtt is tini fiúk szerepét kapta, azonban ki gondolta volna, hogy 22 évesen kell majd alakítania Jenna szerelmét, a 16 éves Matty-t. Azonban nem panaszkodunk, imádtuk a szerepben!

19. Shay Mitchell

A színésznő nyolc évvel járt karaktere, Emily előtt, aki csupán 16 volt, míg ő már a 25-höz közeledett.

20. Rachel McAdams

Rachel 10 évvel volt viszont idősebb mint a Bajos csajokban megformált ikonikus karakterénél, Reginánál, hiszen ő 26 volt, míg a bajkeverő 16. Érdekesség, hogy Rachel így csak 7 évvel volt fiatalabb mint a filmben alakított édesanyja, Amy Poehler.

21. Troian Bellisario

Pontosan ez történt Troiannel is: 26 évesen kezdte el a 16 éves Spencert hozni a képernyőkre.

22. Paul Wesley

Paul őt is lekörözi egy évvel, hiszen egyik kedvenc vámpírunk 27 volt, mikor a karaktere, Stefan 17. Azonban ez kit érdekel, hiszen lényegében 162 éves volt, ahhoz képest pedig jól tartotta magát!

23. Ian Somerhalder

Nem mondjuk, hogy Ian nem volt gyanús 31 évesen egy 18 éves szerepére, de kit zavart, mikor sármjával mindenkit levett a lábáról – pont, ahogy Damon tette volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek