Starity

Lady Gaga harmadjára fogja felrobbantani Saturday Night Live színpadát

2016. október 07. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Saturday Night Live című műsorban több ismert énekes/énekesnő is megfordult, többekközött Lady Gaga is, aki immáron harmadik alkalommal is kamatoztathatja tehetségét a nagyszínpadon.

hirdetés
Lady Gaga harmadjára fogja felrobbantani Saturday Night Live színpadát
Fotó: Billboard

A Saturday Night Live (rövidítve SNL) minden évben különleges neveket választ ki műsorvezetői és zenei vendég szerepeire. A népszerű varietyben már megannyi ismert név felbukkant, mint Miley Cyrus vagy Katy Perry. Gagának azonban ez már nem az első alkalom, hogy felrobbanthatja az ottani színpadot, ugyanis mostmár harmadjára is meghívást kapott a műsorba, ezen belül annak október 22-i adásába.

Az énekesnő ezúttal csak zenei vendégként lesz látható, azonban, várhatóan több dal is el fog hangzani Joanne című albumáról, mely október 21-én fog megjelenni. A műsorvezető szerepet pedig Tom Hanksre osztották, aki már igen tapasztalt ebben, hiszen nyolc alkalommal is vezette a műsort.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek