Starity

Justin Biebernek nem jött be a „Hannah Montana-módszer”

2016. október 07. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A „paróka-módszer” csak Miley Stewartnak vált be a Hannah Montanában: Justin Bieber lebukott a paparazzók előtt.

hirdetés

Justin Bieber Amszterdamban szeretett volna kicsit beolvadni a hétköznapi emberek közé, és eltölteni egy kellemes napot a városban, azonban a TMZ riporterei még így is megismerték. Pedig Biebs igazán mindent megtett az álca érdekében... nos, majdnem mindent. Parókát és kamubajuszt is viselt, azonban, ami a végzetéhez vezetett, az az volt, hogy elfelejtette elfedni a jellegzetes tetoválásait.

Bieber egyébként nemrég mesélte a Seventeen.comnak a tetoválásainak jelentését, és elárulta, a legkevésbé szereti az angyalt, ami Selena Gomezt ábrázolja:

Az exem a karomon van, és nem tudok ellene semmit tenni. Megpróbáltam árnyékolni a fején kicsit, de az emberek még így is tudják, ki ő.

Talán majd legközelebb megfontoltabban dönt a varratásnál, úgy, ahogy az álcával is. A videóban egyébként azt is láthatjuk, hogy bár holott egy normális – lássuk be, kicsit hajléktalan – emberre probál hajazni, azért a kávéját még a testőre szolgálja fel neki.

via TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek