Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2016. október 09. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint minden héten, úgy most is zajlanak az események a sztárok körül. Nézzük meg együtt az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotóit!

hirdetés

1.Rihanna ismét frizurát váltott

A barbadosi szépség mindig híres volt frizuráiról, a vörös, a fekete és a szőke hajszínek után most a rasztahajat próbálta ki. Az énekesnő frizurája nagyban megosztja a rajongói táborát: valaki döntése ellen van. A képen unokahúgával láthatjuk, édesek, nem?

2. Ismét címlaplány lett Nicole Scherzinger 

Nicole az e havi Galmour magazin címlaplánya. Az énekesnő a magazinnak adott interjúban beszél új szerelméről, illetve arról, hogy mennyi energiát is ad neki új kapcsolata.

3. A mentorok székébe ült Adam Lambert

Az énekes a napokban osztott meg egy fotót rajongóival, ahol épp az X-Faktor mentori székében ül. Kétségtelen, hogy Adammel jó döntést hoztak, hiszen nemcsak, hogy tehetséges, de nagyon vicces is.

4. Beyoncé kislányával bolondozik

A gyönyörű énekesnő egy képekből készült videót osztott meg rajongóival, amelyen kislányával Blue Ivyval elegáns ruháikban mókáznak.

 

Beyoncé (@beyonce) által közzétett videó,

5. Ilyen cuki anyuka Ciara 

Ciara egy ébredés utáni fotót posztolt, amelyen kisfiával mókáznak. Egy igazi anya-fia pillanatot láthatunk a fotón.

 

Ciara (@ciara) által közzétett fénykép,

6. Kylie Jenner nem vonult vissza

Bár a Kardashian-Jenner család nemrégiben azt nyilatkozta, hogy visszavonul a nyilvánosság elől, Kylie azért gondolt rajongóira. Így a napokban több képet is megosztott magáról, megmutatva új hajszínét, emellett megjelent három új színe is a Kylie Cosmetics számára.

7.Családi vacsorán vett részt Jennifer Lopez

Az énekesnő nemrégiben egy családi vacsorán vett részt, az itt készült képet  pedig előszeretettel osztotta meg a rajongókkal. Mint köztudott, JLónak fontos a család.

8.Dakota Johnson, Cara Delevigne és Taylor Swift

Cara és Dakota Johnson együtt lógott, s FaceTime-on Taylor Swift is beköszönt. Ki gondolta volna, hogy a három csillag jó barátságot ápol?

9. Emeli Sandé befejezte turnéját

Az énekesnő az Egyesült-Királyságban turnézott, amely alatt érintette Glasgow-t, Aberdeent, Manchestert és természetesen Londont: itt a finálét adta. Kíváncsian várjuk Emeli új albumát!

10. Lana Parrila ismét a gonosz bőrébe bújt

Mint köztudott, most forgatják az Egyszer volt hol nem volt című sorozatnak a 7. évadját, ahol a gonosz királynő viszatér. A királynőt játszó színésző  a napokban osztott meg egy képet a forgatásról.

11. Barátaival bulizott Nina Dobrev

A színésznő Austin Cityben vett részt egy szabadtéri fesztiválon a barátaival, és szemmel láthatóan fantasztikusan érezték magukat.

12 .New Yorkban romantikázott Ashley Everett és párja

Nemrégiben a Formation turnén megkérték Ashley kezét, aki igennel fellelt a nagy kérdésre. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor lesz az esküvő, de Ashley-ek láthatóan nagyon boldogok így is. A napokban New Yorkban romantikáztak jegyesével, a szintén táncos Jhon Silverrel.

13. Kis kedvencével tölti idejét Havana Brown

Mint köztudott, a Dj nagyon szereti az állatokat, így neki is van egy kiskutyája. A napokban  kedvencét sétáltatta New Yorkban, az itt készült képet pedig megosztotta rajongóival, akik nagyon cukinak találják a kiskutyust.

14. Ashley Benson és Shay Michelle

A Pretty Little Liars sztárjai rajongójukkal fotózkodtak a napokban. Biztosan felejthetetlen pillanatokat okoztak a nézőiknek.

15. Elképesztően szexi Palvin Barbara

Barbi a L'Oreal Paris nagykövete, aki nagyon dögösre vette a figurát a párizsi divathéten. Így most sem okozott csalódást rajongóinak.

16.Barátnőivel tötötte idejét Katy Perry

Az Rise énekesnője barátnőivel töltötte idejét, s részt vett Dolly Parton koncertjén, akit leírásából ítélve egyszerűen imádott. „Leszbikus vagyok Dollyért!” – fűzte hozzá Perry.

17. Ismét szerepet kapott Shemar Moore

A Gyilkos elmék egykori Derek Morgenje most új szerepben próbálja ki magát. A színész egy írót alakít majd, aki párkapcsolati tanácsokat ad.

18. Shawn Mendes & James Corden

Az énekes a Late Late Show-ban vett részt, ahol fantasztikusan kijött a műsorvezetővel, Jamesszel. A show-ban továbbra is tagadta, hogy bármi lenne közte és Camila között.

19. Zayn & Gigi az új „couple-goals”

Egyszerűen fantasztikusan mutat egymás mellett Zayn és Gigi. Mivel Zayn nem elég magabiztos az énekléshez, lehet át kellene térnie modellkedésre: egészen biztosan sikert aratna.

20. Interjúzik Niall Horan

A This Town-t reklámozza gőzerővel Niall Horan, s képéből ítélve már kicsit unja a sablonos kérdéseket. Azonban a munka kifizetődik: 9. helyet harcolta ki magának a heti UK slágerlistán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek