Starity

Hilary Duff megvédte Selena Gomezt

2016. október 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titok, milyen nagy nyomás nehezedik mostanság a Good For You énekesnőjére, kolléganője azonban kiállt mellette.

hirdetés
Hilary Duff megvédte Selena Gomezt
Fotó: Getty Images

A 2016-os év olyan lehetett Selena Gomez számára, mint egy érzelmi hullámvasút. Az énekesnő az év nagy részében legújabb, Revival című korongját népszerűsítette, később pedig nyilvános vitába keveredett exével, Justin Bieberrel. A fentieken túl azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy Selena egy súlyos és gyógyíthatatlan betegséggel, a lupusszal küzd, mely számtalan mellékhatásával teljesen kikezdte a barna hajú szépséget, ezért úgy döntött, ideje szabadságra menni.

Selena nemrég lemondta fellépéssorozata fennmaradó állomásait, majd becsekkolt egy rehabilitációs központba, ahol két hónapot tölt majd hozzá hasonló betegek társaságában. Mozgalmas és érzelmektől túlfűtött éve természetesen kolléganője, Hilary Duff figyelmét sem kerülte el, aki a Sirius XM rádióállomáson vendégeskedve bevallotta, nem irigyli a mai hírességeket, hiszen egyfelől sokkal nagyobb nyomás nehezedik rájuk a média és a rajongók részéről, mint annak idején őrá, másrészt élesebb fókuszba került a magánéletük.

Kemény lehet. Átérzem a helyzetüket. Akkor kerültem a köztudatba, amikor ez az egész pletykálkodás kezdetét vette, ami mostanra egy igazán extrém szintre nőtte ki magát. A magánélet került a fő fókuszba. Borzasztó nehéz lehet ezzel megbirkózni. Átérzem a mai fiatalok helyzetét, én képtelen lennék ezt így kezelni, ahogyan ők teszik

– magyarázta általánosságban Hilary, majd így folytatta:

Selena remek zenét csinál, ezért is szeretik őt az emberek, akik ugyan elolvassák a róla szóló pletykákat, de hamar túllépnek rajtuk. Okosan kezelik a pletykalapokat, tudják, hogy azok csak így próbálnak pénzt keresni. Biztos vagyok benne, hogy csak ideig-óráig téma köztük egy-egy pletyka, elvégre szeretik a [Selenához hasonló] sztárokat, akárcsak a zenéjüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek