Starity

Ilyen lesz a Shadowhunters folytatása

2016. október 10. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New York-i Comic-Conon idén is részt vett a Shadowhunters csapata. A rajongók legnagyobb örömére levetítették a második évad előzetesét és két részletét is, továbbá bejelentésre került a folytatás időpontja is.

hirdetés
Ilyen lesz a Shadowhunters folytatása
Fotó: Freeform

A januárban debütált Shadowhunters évadzárójára áprilisban került sor. A Cassandra Clare könyvsorozatán alapuló széria rajongói tavasz óta izgatottan várják a folytatást, ám sajnos még hosszú ideig türelmesnek kell lenniük.

Hírek azóta is folyamatosan érkeztek a Freeform népszerű sorozatával kapcsolatban – legutóbb két új szereplőről rántották le a leplet: Maia Roberts szerepében Alisha Wainwright, Victor Aldertree-ként pedig Nick Sagar lesz látható.

Kedvenceink nyilatkozataiból eddig is értesülhettünk néhány információról a készülő második évaddal kapcsolatban. Elmondták, hogy Clary (Katherine McNamara), Isabelle (Emeraude Toubia), Alec (Matthew Daddario), Simon (Alberto Rosende), Magnus (Harry Shum Jr.), Luke (Isaiah Mustafa) és a többi árnyvadász elsődleges célja Jace (Dominic Sherwood) megtalálása lesz, aki az évadzáróban elment Valentine-nal (Alan Van Sprang). Emellé társul továbbá a Fray család drámája is, hiszen Jocelynt (Maxim Roy) végre sikerült felébreszteni, most pedig szembe kell néznie az éveken át tartó hazugságainak következményeivel.

A trailer végén arról is tudomást szerezhettünk, hogy a sorozat 2017. január 2-án tér vissza a Freeform képernyőjére. (Ahogy az már ismert, a második évad a tervezett tizenhárom helyett húsz részből fog állni.)

Kaptunk továbbá egy jelenetet, amelyben Maryse Lightwood bejelenti Victor Aldertree érkezését. Íme!

Illetve megosztották velünk, hogyan edz egymással Clary és Izzy.

A fentieken túl a szombati nap folyamán egy meglepetéshírrel is kedveskedtek a készítők. Az új évad egyik részének rendezője ugyanis nem kisebb személy lesz, mint a Vámpírnaplók sztárja, Paul Wesley, melyről a színész maga számolt be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek