Starity

A Grace klinika sztárja nyilvánosságra hozta biszexualitását

2016. október 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oly sok híres kollégája után Sara Ramirez is nyilvánosság elé állt és beismerte, hogy a saját neméhez is vonzódik.

hirdetés

Sara Ramirez a True Colors: 40 to None Summit nevű jótékonysági rendezvényen vett részt a minap, ahol felszólalt az egyenjogúságért, valamint kiállt a hajléktalanok és a negatív diszkriminációban részesült fiatalok mellett is. Beszédében lerántotta a leplet arról, hogy részint egynek érzi magát közülük, hiszen számtalan olyan tulajdonsága van, amiért őt is megbélyegezhetik.

Többnemzetiségű, színesbőrű, queer, biszexuális, mexikói-ír amerikai, bevándorló nő vagyok, akit mind mexikói, mind ír oldalról szigorú keresztény hitben neveltek fel

– magyarázta a színésznő, vallomását pedig a Twitteren is megerősítette.

Sara egyébként öt éve él boldog házasságban férjével, Ryan DeBolttal, magánéletüket azonban igyekszik titokban tartani. Érdekesség, hogy a színésznő A Grace klinika című sorozatban is biszexuális karaktert alakít, amiért amellett, hogy számtalan kritika érte, a nemi hovatartozását is többször megkérdőjelezték a múltban.

Karaktere, Dr. Callie Torres is biszexuális a sorozatban I Fotó: ABC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek