Starity

Legjobb barátnője elszólta magát? Valóban anya lesz Cheryl Cole?

2016. október 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hetek óta folynak a találgatások az énekesnő várandósságával kapcsolatban, melyet barátnője nyilatkozata is megerősíteni látszik.

hirdetés
Legjobb barátnője elszólta magát? Valóban anya lesz Cheryl Cole?

Cheryl Cole márciusban kezdett randizni a tőle tíz évvel fiatalabb Liam Payne-nel, kapcsolatuk pedig az elmúlt hónapokban igen komolyra fordult. Egyes vélekedések szerint már a családalapítás is szóba került közöttük, valamint egyre több jel utal arra, hogy a 33 éves énekesnő már áldott állapotban is van. A híreszteléseket egyelőre egyik fél sem erősítette meg, de nem is cáfolták.

Kimberley Walsh úgy nyilatkozott a közelmúltban, hogy legjobb barátnőjéből, Cherlyből csodálatos édesanya válik majd, szavai pedig még jobban feltüzelték a rajongókat.

Cheryl nagyon boldog jelen pillanatban és csodálatos anya válik majd belőle. Rengeteg unokahúga és unokaöccse van, megőrül a gyerekekért

– nyilatkozta Kimberley a Sunday People-nek.

Kimberley saját bevallása szerint Cheryl és másik Girls Aloud-beli kolléganője, Nicola Roberts is rendszeresen látogatja őt és férjével közös kétéves kisfiát, Bobbyt, így a lányoknak már tapasztalatuk az egészen kicsi gyerekkel is. Kim egyébként jelenleg második gyermekét várja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek