Starity

Ashton Kutcher és Mila Kunis kétéves kislánya három nyelven beszél

2016. október 10. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sztárpár kislánya, a kétéves Wyatt nagyon fogékony a nyelvekre.

hirdetés

Wyatt-tal lett teljes az életük, mostanra pedig a kisöcsi is úton van

Ashton Kutcher és Mila Kunis nagyon következetesen nevelik lányukat, így kora ellenére a kicsi máris megért három különböző nyelvet. Wyatt tanulékonyságáról a büszke édesapa az NBC esti műsorában mesélt Seth Meyers műsorvezetőnek.

Wyatt beszél és ért angolul és spanyolul, valamint megérti még az oroszt is, de egyelőre még nem igazán tud beszélni ezen a nyelven

– nyilatkozta a színész, majd hozzátette, hogy ez a nehéz nyelv azért került képbe, mivel felesége családja Oroszországból tette át a székhelyét az Egyesült Államokba és a mai napig beszélik ezt a nyelvet.

Mila nagyszülei alapvetően csak oroszul beszélnek, így hat hónapba került, mire én is megértettem őket. Az orosz egy nagyon agresszív nyelv. Bármit is mondasz, úgy hangzik, mintha kiabálnál… Minden nagyon agresszíven hangzik ezen a nyelven. Épp ezért azt hittem [Mila rokonai] nem szeretnek engem. Úgy gondoltam, csalódottak miattam. Elkezdtem oroszul tanulni, hogy megértsem őket, így kiderült, hogy valójában imádnak

– viccelődött Ashton az interjú során, és bevallotta, hogy véletlen ugyan, de sikerült megtanítania káromkodni is Wyattot, így nagyon oda kell figyelnie, milyen szavak hagyják el a száját, amikor a lánya is a közelben van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek