Starity

Selena Gomez aggodalomra ad okot: sokat fogyott az énekesnő

2016. október 10. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez bár visszavonult súlyosbodó betegsége végett, szívesen fotózkodik rajongóival.

hirdetés

A szünet óta nem hallatott magáról Selena Gomez, akiről azt híresztelték, rehabra ment. Ennek ellenére az énekesnő családjával tölti idejét szülővárosában, és igyekszik minél jobban beolvadni a hétköznapokba: kisebb-nagyobb sikerrel.

A lupusz gyulladásos betegség, amely során az immunrendszer a test saját szövetei, szervei ellen fordul. Érintheti az ízületeket, a bőrt, a veséket, a vérsejteket, a tüdőt és a szívet. (webbeteg)

Gomezt így is sok rajongója ismeri fel, hol shoppingolás közben, hol pedig az ebédje során a családjával. A szerencsés fanek elárulták, hogy Selena nagyon kedves volt velük, és szívesen készített fotót.

Nagyon türelmes és aranyos volt. Hálálkodott a kedves szavakért az egészségével kapcsolatban, és mindenkivel váltott pár szót a fotó előtt

– ecsetelte az egyik srác.

A képeken viszont látszik, hogy a szép énekesnő hihetetlenül lefogyott, viszonylag rövid idő alatt. Nagyon reméljük, hogy a szünet alatt jut elég ideje a gyógyulásra, és minden rendben lesz vele!

Rajongói aggódnak / Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek