Starity

Véget ért a románc: Rihanna és Drake már nincsenek együtt

2016. október 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongók millióinak vált valóra az álma azzal, hogy összejöttek, ám a románc nem tartott sokáig.

hirdetés

Drake augusztus végén nyilvánosan vallott szerelmet Rihannának az MTV Video Music Awardson, ezt követően pedig már nem is titkolták, milyen boldogok együtt. A pár rengeteg időt töltött kettesben, még közös tetoválást is csináltattak, ám nem volt mit tenni, így sem maradtak együtt.

Rihanna és Drake jelenleg mással találkozgatnak. Már nincsenek együtt. Még mindig szeretik egymást, de a teendőik közéjük álltak

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Newsnak hozzátéve, hogy a dolgok bármikor megváltozhatnak, hiszen továbbra is részei egymás életének.

Drake-et egyébként a hétvége folyamán India Love-val kapták lencsevégre egy baseballmeccsen, ahol a szemtanúk szerint úgy viselkedtek, mintha összetartoznának: összebújtak és csókolóztak. Rihanna ezzel szemben szülőhazájában, Barbadoson időzött, ahol szerettei körében pihente ki a dolgos hétköznapokat, ám az Instagramon nem mulasztott el beszólni exeinek.

Az exeim közül senki nem él házasságban vagy boldog párkapcsolatban, így nyugodtan mondhatom, hogy a probléma nem én voltam. lol

– olvasható az Instagramon közzétett posztjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek