Starity

Kristen Stewart: „Nem szégyellem magam és nem vagyok zavart”

2016. október 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves színésznő őszintén mesélt biszexualitásáról az ELLE magazinnak.

hirdetés

Kristen Stewart élete a feje tetejére állt amióta véget vetett Robert Pattinsonhoz fűződő ötéves kapcsolatának. A színésznő az azóta eltelt években rátalált igazi önmagára, és már nem szégyelli, hogy a férfiak mellett a nőket is vonzónak találja.

Nem szégyellem magam [az identitásom miatt] és nem vagyok zavart. A dolgok megváltoztak, és nemcsak én

– magyarázta Kristen, aki néhány hete vállalta fel, hogy Alicia Cargile-lel alkot egy párt, bár azóta Cara Delevingne exére, St. Vincentre is rámozdult.

Minden akkor változott meg, amikor lányokkal kezdtem randizni.

Fotó: ELLE Magazine / Dan Martensen

A színésznő korábban azt is bevallotta, hogy Alkonyat-beli kollégájához, Robert Pattinsonhoz fűződő románca a média és a rajongók miatt ment tönkre, mert túl nagy nyomást gyakoroltak rájuk, éppen ezért igyekszik azóta kizárni a nyilvánosságot a magánéletéből.

Az emberek annyira kétségbeesetten akarták, hogy Rob és én együtt legyünk, hogy a kapcsolatunk termékké vált. [Robstenként emlegették őket, amíg együtt voltak – a szerk.] Már egyáltalán nem tűnt valósnak az életünk. Nagyon rossz volt. Ez nem arról szól, hogy rejtegetni akarom, ki vagyok vagy mit csinálok. Egyszerűen nem akarom, hogy a szórakoztatóipar termékévé váljak én vagy a kapcsolatom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek