Starity

Súlyos alkoholproblémával küzdött a 2000-es évek egyik legnépszerűbb tinisztárja

2016. október 11. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joanna Levesque, ismertebb nevén JoJo mindössze 13 éves volt, amikor berobbant a köztudatba Leave (Get Out) című dalával.

hirdetés

Az énekesnő első albuma 2006-ban került az üzletek polcaira The High Road címmel, ezt követően azonban nagy lett a csend körülötte, mi több, elindult azon a bizonyos lejtőn, melyet sokan megjárnak azok közül, akik hozzá hasonlóan túl fiatalon válnak ismertté. A most 25 éves énekesnő rengeteg hullámvölgyön ment keresztül az elmúlt egy évtizedben, de mostanra sokkal erősebb, magabiztosabb lett. A vele történtekről az Entertainment Tonightnak adott exkluzív interjút.

Őszintén mondom, rengeteg mélypont volt az életemben. Azon gondolkodtam, hogy vajon hogyan tudok ebből kimászni, hiszen tudod, rengeteg idő telt el. Depressziós voltam és sokat ittam, mert ki akartam kapcsolni. Nagyon őszinte leszek... Csak jól szerettem volna érezni magam, nem agyalni a dolgokon és nyilvánvalóan ki akartam tölteni a bennem keletkezett űrt

– magyarázta az énekesnő, majd azt is elárulta, hogy a kiadója folyamatosan szemmel tartotta és elvárták tőle, hogy kamaszodás és hormonok ide vagy oda, megtartsa olyannak az alakját, amilyen. Éppen ezért mindössze 500 kalóriát fogyaszthatott egy nap, a többi tápanyaghoz injekción keresztül jutott, amit dietetikusa úgy fejlesztett ki, hogy becsapja és azt hitesse a testével, mintha várandós lenne.

JoJo mára legyőzte a démonait

A szigorú szabályok, a folyamatos zsarolás végül odáig vezettek, hogy JoJo reményvesztett lett, ezért is alakult ki nála a depresszió. Már képtelen volt élvezni az ételek ízét, így tudta, saját maga érdekében szigorú változásokra van szükség, hogy lerázhassa magáról a béklyókat és újra normális életet éljen.

Az énekesnő azóta ismét visszatért a köztudatba, legújabb nagylemeze pedig október 14-én kerül az üzletek polcaira Mad Love címmel, melyen sajt bevallása szerint több olyan nóta is helyet kapott, mellyel önmagát (is) próbálta bátorítani.

Az idő nagy részében nem érzem magabiztosnak magam, így gyakran írok dalokat arról, amiket hallani szeretnék, olyan üzenetekkel, amit hallanom kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek