Starity

Még több titok került nyilvánosságra! Így éltek a Playboy-villa lányai

2016. október 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenegy éve került képernyőre a reality, melyben tanúi lehettünk annak, hogyan él a Playboy atyja fiatal barátnőivel.

hirdetés
Még több titok került nyilvánosságra! Így éltek a Playboy-villa lányai

Hugh Hefnert valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, hiszen a most 90 éves férfi volt a megalapítója a világszerte népszerű férfimagazinnak, a Playboynak. És Hef pontosan az is volt, aminek hirdette magát: egy playboy. A férfi mostanra megállapodott a tőle hatvan (!) évvel fiatalabb Crystal Harris oldalán, akit 2012-ben feleségül is vett és azóta is boldog házasságban élnek. De hogy mi volt ez előtt? 

Hef életéről 2005-ben készült sorozat A Playboy-villa lányai címmel, melyben azokat a hölgyeket ismerhettük meg, akik állandó barátnői voltak. Ők Holly Madison, Bridget Marquardt és Kendra Wilkinson voltak, és vállalták, hogy nemcsak a villán, hanem életük párján is osztozkodnak. A sorozatot 2005 és 2009 között sugározta az E!, ezt követően a lányok nemcsak Heffel, hanem egymással is szakítottak és új életet kezdtek.

Nem meglepő, hogy a villában eltelt évek nyomot hagytak Hef barátnőin, akik azóta sem tudtak kilépni a playboy árnyékából, mégis mindannyiukra rátalált a boldogság. Ki szeretettel, ki gyűlölettel vagy épp undorral gondol a villabeli életére, melyről több leleplező könyv is született az elmúlt évtizedben. A titkok közül most néhányat összeszedett az E! News, így mi is elhoztuk őket nektek.

1. Kendra nem tudta, hogy a szex is feltétele a bentlakásnak. A szőkeség a Celeb vagyok, ments ki innen! amerikai változatában vallott arról, hogy fogalma sem volt róla, hogy a beköltözésének feltétele az is, hogy időnként ágyba kell bújnia Heffel.

2. Bridget a villában ismerkedett meg jelenlegi vőlegényével, Nick Carpenterrel. A dolog érdekessége, hogy a férfi Hal Roach rendező unokája, aki korábban többször dolgozott együtt a playboy-jal.

3. Holly egyik összezördülésük után öngyilkosságot akart megkísérelni, de végül mégsem tette.

4. Kendra és Hef kapcsolata 2009-ben ért véget, amikor Hank Baskett eljegyezte a szőkeséget.

5. Hef kizárólag négy dolgot jegyzett meg a barátnőivel kapcsolatban: a nevüket, a korukat, hogy honnan származnak és hogy hogyan viszonyulnak a szabályok betartásához.

6. Holly bevallása szerint Hef „meg akarta őt venni”: amikor a lány úgy döntött, elhagyja, a férfi az orra alá nyomott egy hárommillió dollárról szóló csekket, amit a halála után beválthatott volna, Holly azonban köszönte szépen, de nem kért belőle és inkább kiköltözött a villából.

Még több izgalmas részletre vagy kíváncsi? Kattints ide érte!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek