Starity

Joe Jonas elárulta, melyik híres barátnője kedvéért vált meg tisztasággyűrűjétől és szüzességétől

2016. október 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztos Te is emlékszel még arra az időszakra, amikor oly sok Disney-sztárhoz hasonlóan a Jonas-fiúk is tisztasággyűrűt viseltek, mely azt jelképezte, hogy a házasságig tartózkodnak a testi kapcsolattól. A gyűrű azonban az első barátnők színre lépésével lekerült, azóta pedig jó pár kapcsolaton túl vannak a srácok – így Joe is, aki elárulta, kivel került először közeli kapcsolatba.

hirdetés

Ezzel az Ashley nevű lánnyal veszítettem el a szüzességemet. Nyugodtan ráguglizhattok. Könnyű megtalálni. Randiztam egy Ashley nevű lánnyal, keressetek rá nyugodtan, hogy kiről is van szó

– biztatta egy reddites kérdezz-felelek keretein belül a rajongóit Joe volt párjára, az Alkonyat-filmekből ismert Ashley Greene-re utalva, majd így folytatta:

Egész jó történet amúgy, mert [amikor sor került a légyottra] nem volt nálam kondom, így átmentem a dobosunk, Jack hálószobájába – aki akkoriban a szobatársam volt –, hogy keressek nála. Megtaláltam őket a fehérneműs fiókja aljában. Amikor hazaért [Jack], azt hitte, betörtek hozzá, mert az egész szobája fel volt dúlva, de hát nagy szükségben voltam. Úgy voltam vele, hogy most vagy soha. Első a biztonság, gyerekek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek