Starity

Egy vagyont költött legújabb házi kedvencére Paris Hilton

2016. október 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves szőke szépség úgy döntött, ideje, hogy magához vegyen egy újabb kisállatot, választása pedig egy aprócska csivavára esett.

hirdetés

Paris Hilton tavaly tavasszal veszítette el leghíresebb állatkáját, Tinkerbellt, akivel tizenöt csodálatos évet volt szerencséje eltölteni. Az örökösnő ugyan még mindig hiányolja a csivavát, de úgy érezte, eljött az ideje pótolni a lelkében keletkezett űrt, így újabb kutyust vett magához, akit az Instagramon mutatott meg először.

Ismerkedjetek meg a @HiltonPets család legújabb tagjával! Hogy kéne elneveznem ezt a kis cukiságot?

– tette fel a kérdést Paris a közösségi oldalon.

Azóta több névötlet is megtetszett az idősebbik Hilton-lánynak – jelenleg a DiamondBaby és a LoveBug között vacillál –, de egyelőre még nem döntött. A Mirror azt is nyilvánosságra hozta, hogy a kisállat értéke 8000 dollár (~ 2 millió 157 ezer forint) körül mozog, tehát Paris igazán nem fukarkodott, amikor úgy döntött, tovább bővíti a családját egy újabb négylábúval. Azóta több képet is megosztott a jószágról, aki láthatóan alig nagyobb, mint egy felnőtt ember tenyere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek