Starity

Hónapokkal ezelőtt elhagyta a családját L. L. Junior

2016. október 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves énekes nemcsak kilépett párjához, Csillához fűződő kapcsolatából, hanem azóta a boldogság is rátalált egy másik hölgy oldalán.

hirdetés

L. L. Junior mindezidáig nemcsak azt titkolta, hogy problémás a kapcsolata, hanem azt is, hogy már meghozta a döntést és szakított párjával, aki két gyermekkel (Lacika és Dávid) ajándékozta meg együtt töltött hét évük alatt. Az énekes a Story magazinnak nyílt meg és bevallotta, hogy a szakítás óta új kapcsolatba kezdett, új szerelmét pedig volt párjának és gyerekeiknek is bemutatta.

Hónapokig küzdöttünk, hogy megmentsük azt a kapcsolatot, de nem sikerült. Talán a 11 év korkülönbség volt túl nagy. Furán hangzik, de sokkal jobb a kapcsolatunk, amióta nem vagyunk együtt. Normálisan tudunk beszélni egymással, nincs az állandó ordibálás, veszekedés, ami azelőtt a napjaink része volt

– nyilatkozta Junior az elválás kapcsán, aki egy új otthont vásárolt családjának, hogy ekképp gondoskodjon róluk, az ingatlan pedig édesanyja lakása mellett van, így szerettei nemcsak hozzá, hanem egymáshoz is közel élnek.

Az énekes rajong a srácaiért I Fotó: Facebook L. L. Junior

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek