Starity

Kendall Jenner szerint olyanok a testvéreivel, mint a Disney-hercegnők

2016. október 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell bevallása szerint ő és testvérei is a rajongásig imádják a Disney-meséket – főleg a hercegnősöket.

hirdetés
Kendall Jenner szerint olyanok a testvéreivel, mint a Disney-hercegnők

A Kardashian-Jenner család nagyon visszafogtt lett, amióta Kimet kirabolták Párizsban a divathét alatt, így a minimálisra csökkentették nyilvános megjelenéseiket és a közösségi oldalakon is visszafogottabb posztolnak. Kendall azonban nemrég egy izgalmas bejegyzést tett közzé saját alkalmazásán keresztül, melyben testvéreihez (és önmagához) egy-egy Disney-hercegnőt rendelt.

A testvéreim és én imádjuk a Disney-meséket. Folyamatosan ezeket néztük, amikor Kylie-val kicsik voltunk. Korábban sosem gondolkoztam azon, melyik hercegnőhöz hasonlítok, amíg az egyik barátnőm azt nem mondta, hogy ő totál olyan, mint Mulan. A dolog elgondolkodtatott, így megpróbáltam kitalálni, mely karakterek lennének a testvérem a Disney-mesékből (és persze a saját hercegnőmet is megtaláltam)

– írta posztjában a barna  hajú szépség, majd azt is megindokolta, kit miért választott.

Én olyan vagyok, mint Tiana A hercegnő és a békából, mert ő ugyanolyan okos, eltökélt, motivált, kötelességtudó, keményen dolgozó, humoros, alázatos és tiszteletteljes, mint én vagyok.

Kourtney olyan, mint Jázmin az Aladdinból: kalandvágyó, intuitív, lázadó, intelligens, makacs, törődő és bátor.

Kylie olyan, mint Aranyhaj az Aranyhaj és a nagy gubancból: tettre kész, energikus, dacos, merész, magabiztos és kedves.

Khloe olyan, mint Belle A szépség és a szörnyetegből: magabiztos, gyönyörű, bátor, oltalmazó, kedves, elfogadó, makacs, kíváncsi, szókimondó és független.

Kim olyan, mint Ariel az Ariel, a kis hableányból: akaratos, magabiztos, okos, bátor, romantikus, makacs és törődő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek